ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Křišťálový meč
Křišťálový meč je pokračováním knihy Rudá královna a začíná přesně tam, kde skončila předchozí kniha. Čeká vás opravdu napínavé dobrodružství.
Jo Beverley: Snoubenka lorda Wraybourna
Snoubenka lorda Wraybourna je vtipná a milá. Dokáže dojmout a má schopnost přenést vás v čase i prostoru. Pokud hledáte ideální letní čtení pro ženy, pak je rozhodně skvělou volbou.
"Pracuji na nové knize, která se týká Hieronyma Bosche, víc zatím neprozradím" - videorozhovor s Bohumilem Vurmem
Bohumil Vurm je autorem několika knih zabývajících se historií a tarotem, o kterém u nás začal v 90. letech přednášet jako první. Dlouhodobě se zabývá evropskou historií a dílem malíře hieronyma Bosche.
Filmové premiéry podle knižních předloh na měsíc září
Filmový svět nabídne skvělou podívanou. Čtěte více.
Volba Jakuba Trpiše budí ve čtenářích emoce
Ostravský rodák Jakub Trpiš slaví se svou knižní prvotinou Volba - Klíčový okamžik úspěch. Poprvé tato kniha vyšla v roce 2012, nyní její druhé vydání. Recenzenti román hodnotí jako napínavý, někteří hovoří o přečtení knihy jedním dechem a nejeden čtenář měl dokonce problémy s tím, že kniha už skončila a nepokračuje dál.
Hra s ohněm
Hra s ohněm Tess Gerritsen je samostatný román, což je informace pro všechny, kteří si tuto spisovatelku spojují hlavně se sérií Rizzoli a Islesová.
Mystika je to, co mě nyní fascinuje - videorozhovor se Stanislavem Komárkem
Videorozhovor s českým biologem, filosofem a spisovatelem Stanislavem Komárkem
Jo Piazzaová, Lucy Sykesová: Tý potvoře to nedaruju
Kniha se však nebojí nakousnout i vážnější témata, která tak nějak přirozeně zapadají do příběhu hlavní hrdinky a ve čtenáři navozují pocit reálnosti a uvěřitelnosti...
Fredrik T. Olsson: Konec řetězce
Konec řetězce budete číst s otevřenými ústy a nebudete schopni přestat, dokud se neprolistujete až na konec. Kniha o apokalypse se může snadno zvrhnout. Konec řetězce si však stojí pevně a sebejistě na žebříčku nejlepších katastrofických knih letošního roku.
Druhou knihu Terezy Čihákové Mrcha? pokřtil v Domě knihy Vladimír Páral
Tereza Čiháková patří mezi naše nejkrásnější a také v poslední době nejvyhledávanější spisovatelky. Nakladatelství BMSS-START vydalo její novinku Mrcha?. V pátek 3. června knihu slavnostně pokřtil v ostravském Domě knihy spisovatel Vladimír Páral.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.