Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Nemůžete nechat firmy dělat všechno, co si zamanou - Bjorn Lomborg
Videorozhovor s docentem statistiky, ekonomem a environmentalistou Bjornem Lomborgem.
UKONČENO - Odměňujeme 4 nejvěrnější zákazníky - přihlaste se o výhru!
Nakoupili jste u nás od 1. 1. - 30. 6. 2016? Pokud ano, čtěte více!
Kulka
Nikdy nebyla postřelena, přesto při vyšetření přijdou lékaři na to, že má poblíž krčních obratlů kulku. to je začátek neuvěřitelně nappínavého thrilleru Mary Louise Kellyové.
Jak se správně chovat ve společnosti? Poradí vám Etiketa do kapsy
Nevíte, jak se správně chovat v různých společenských situacích? Ladislav Špaček vám pomocí knihy Etiketa do kapsy ukáže, jak se správně chovat ve společnosti.
Jennifer L. Armentrout: Neohlížej se
Jdete po ulici, ruce máte rozedřené do krve, jste bosí a nevíte, kde jste, jak jste se tam ocitli nebo proč tam jste, a už vůbec netušíte, kdo jste. Přesně ten úzkostný pocit zděšení, samoty a odcizení prožívá Samanta.
Jarmila Pospíšilová: Pod hvězdou bláznů
Pod hvězdou bláznů je mistrně napsaný román pro ženy, který vás chytí za srdce. Ačkoliv působí skrz naskrz reálně, je v něm i cosi pohádkově okouzlujícího. Pospíšilová je upřímná a píše o tom, jaký je život. Její hrdinky jsou silné inteligentní ženy bojující s osudem.
2x mistři klasického hororu (Klenot sedmi hvězd, Carmilla)
Máte rádi příběhy, při jejichž čtení vám běhá mráz po zádech? Milujete atmosféru starých hradů, opuštěných hřbitovů nebo strašidelných domů? Baví vás exkurze do historie a zajímá vás, jak se dříve psaly horory? Pak vítejte ve světě klasiků tohoto žánru.
Hrdina
Samantha Youngová píše s citem a hloubkou a její příběh vás zlehka chytne drápkem a už nepustí. Nečekejte další London Road nebo Dublin Street, Hrdina je z trochu jiného těsta.
Útěk
„Lítost je takové plýtvání energií. To, co se stalo, nelze vzít zpět. Ale každý nový den nabízí novou možnost, jak jej ovlivnit tak, jak chcete…“
Děti hněvu - průměrná detektivka
Můj dojem po dočtení knihy by se dal asi nejvýstižněji vyjádřit adjektivy rozpačitý, rozporuplný či nejednoznačný. Děti hněvu mě rozhodně nezklamaly, na druhou stranu ale nelze přehlédnout celou řadu nedostatků...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!