RSS
archiv revue
Víra poražených
Šestá kniha epické fantasy série Meč pravdy začíná tím, že se Richard Cypher a zraněná Kahlan Amnell stahují do ústraní. Tento díl nese název Víra poražených.
Jacob se odhodlá milovat
Do květnového vydání rubriky Trojhlas v deníku Právo, v níž vždy trojice porotců hodnotí anonymní literární ukázky, byl vybrán úryvek z první kapitoly románu rumunsko-švýcarského spisovatele Catalina Doriana Floresca.
Terry Goodkind přeložen do 20 různých jazyků
Série Meč pravdy z pera amerického spisovatele Terryho Goodkinda byla přeložena do 20 jazyků. Každá kniha série obsahuje čarodějovo pravidlo, které tvoří téma novely.
Mistr epické fantasy Markus Heitz je zpět s temným thrillerem Krvavé brány
Nakladatelství Fantom Print chystá novinku německého spisovatele Markuse Heitze Krvavé brány. Kniha bravurně osciluje na hraně paranormálního thrilleru a městské fantasy, přičemž jí opět nechybí pověstná – a v tomto případě i patričně prohnilá a červy prolezlá – třešnička na dortu v podobě děsivých a hrůzostrašných scén, které Heitz popisuje s bravurou sobě vlastní.
Moře nestvůr již brzy v kinech
Příběh Percyho, kluka s nadpřirozenými schopnostmi, znají miliony čtenářů po celém světě. Poločlověk, polobůh, kterému koluje v žilách krev boha Poseidona, to ve světě obyčejných smrtelníků nemá jednoduché.
Mluvené slovo rád poslouchám ve vaně
Příběh Percyho, kluka s nadpřirozenými schopnostmi, znají miliony čtenářů po celém světě. Poločlověk, polobůh, kterému koluje v žilách krev boha Poseidona, to ve světě obyčejných smrtelníků nemá jednoduché.
Dinosauří mánie je stále v kurzu
Dinosauři, kteří vládli Zemi přes 200 milionů let, fascinují lidstvo od té doby, co byli objeveni. Jejich tajemství ještě nebylo zcela odhaleno a vědci o těchto pravěkých obrech přinášejí stále nové poznatky.
Jo Nesbø dětem
Jo Nesbo (*1960, Oslo) je nejznámější současný norský spisovatel, a to nejen díky detektivním románům, ale také díky skvělým knihám pro děti.
Recepty prima nápadů - Jak Přemek Podlaha ke kutilství přišel
PhDr. Přemek Podlaha, CSc., je známý český moderátor a publicista, vzor českých kutilů a zahrádkářů. Na televizní obrazovce se objevuje již několik desítek let a díky pořadu Receptář prima nápadů zná jeho tvář snad každý.
Maxim Čáp: Silnější pes
Knihy se sportovní tematikou vydává nakladatelství Eminent od roku 1992. V posledních letech to byly například tituly Poznej sám sebe, Úspěch a jeho spirituální dimenze nebo výpravná Motivace.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.