Slezská kuchyně

Pevná bez přebalu matná
EAN:9788024921723
Značka: IKAR

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
229 Kč
206 Kč
229 Kč
206 Kč
Anotace
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jaroslav Vašák
Značka IKAR
V prodeji od 19.07.2013
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 13.3 x 20.7 x 1.8 cm
Hmotnost 0.33 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 216
Edice Krajové speciality
ISBN 978-80-249-2172-3
EAN 9788024921723
Interní kód 0142385
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy