Svatava Bartošová: Má dcera Iveta – nově v prodeji 2. rozšířené vydání

Poklady klasické české kuchyně

Pevná bez přebalu matná
EAN:9788090504806
aneb jak to ta babička tenkrát vařila
Značka: Prakul

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
399 Kč
327 Kč
399 Kč
327 Kč
Anotace
Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým i současným) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor téměř dvouset receptů. Nechybí ani česká pekařská klasika, na které Vaněk spolupracoval s výborným pekařem a lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu ke knize napsali ochránci české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Každý recept je pečlivě popsaný a fotograficky zdokumentovaný, což zjednoduší orientaci v něm. Najdeme zde recepty složitější i jednoduché, jsou zde také zdařile a přehledně zpracované tipy. Jde vskutku o opravdové poklady, kdy autor sáhl do klasické české kuchyně, kterou vařily naše babičky. Příručka Poklady klasické české kuchyně si mezi klasickými českými kuchařkami jistě najde své přední místo.
Informace o sortimentu
Podnázev aneb jak to ta babička tenkrát vařila
Druh sortimentu Kniha
Autor Roman Vaněk
Značka Prakul
V prodeji od 14.11.2011
Rok vydání 2011
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 21.7 x 30.3 x 2.0 cm
Hmotnost 1.29 kg
Vazba Pevná bez přebalu matná
Počet stran 192
ISBN 978-80-905048-0-6
EAN 9788090504806
Interní kód 0121337
Produktový manažer Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy