Molekulární kuchyně

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788072726295
Značka: Dauphin

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
248 Kč
203 Kč
248 Kč
203 Kč
Anotace

Chemie v kuchyni i na talíři. Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich „transmutaci“ v lahůdku.

Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelné vyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme – tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotný název knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý.

Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře – kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Miroslav Raab
Značka Dauphin
V prodeji od 24.04.2019
Rok vydání 2014
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 13.5 x 20.4 x 1.6 cm
Hmotnost 0.16 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 152
ISBN 978-80-7272-629-5
EAN 9788072726295
Interní kód 0294323
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy