Jen dnes AKČNÍ CENA -40 % na knihy o háčkování a pletení z papíru – od 95 Kč

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788074331510
Značka: VÍKEND

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
269 Kč
221 Kč
269 Kč
221 Kč
Anotace

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Helena Uhrová
Značka VÍKEND
V prodeji od 27.04.2016
Rok vydání 2016
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 15.1 x 21.2 x 1.2 cm
Hmotnost 0.29 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 96
ISBN 978-80-7433-151-0
EAN 9788074331510
Interní kód 0204418
Produktový manažer Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny