Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788025604205
Značka: Svojtka

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
999 Kč
819 Kč
999 Kč
819 Kč
Anotace
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Christian Teubner
Značka Svojtka
V prodeji od 21.04.2010
Rok vydání 2010
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 23.0 x 30.0 x 2.8 cm
Hmotnost 1.89 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 320
ISBN 978-80-256-0420-5
EAN 9788025604205
Interní kód 0103323
Produktový manažer Eva Jurčová (eva.jurcova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy