Technologie přípravy pokrmů 6

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073731144
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
200 Kč
170 Kč
200 Kč
170 Kč
Anotace
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 16.07.2012
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 20.5 x 30.5 x 1.0 cm
Hmotnost 0.39 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7373-114-4
EAN 9788073731144
Interní kód 0130009
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny