Technologie přípravy pokrmů 5

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073730260
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem. Expedujeme nejpozději druhý pracovní den.

Dostupnost: IHNED odesíláme
Zobrazit dostupný počet ks
200 Kč
170 Kč
200 Kč
170 Kč
Anotace
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Informace o sortimentu
Podnázev Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu Kniha
Autor Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 02.06.2009
Rok vydání 2009
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 20.5 x 30.0 x 0.9 cm
Hmotnost 0.41 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 144
Poslední dotisk 09/2015
ISBN 978-80-7373-026-0
EAN 9788073730260
Interní kód 0096366
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Ceny dopravy
Vývoj ceny