Sorry - this product is no longer available

E-kniha

Umění francouzské kuchyně 2

Prožila dětství v Normandii a vařit se učila od dětství. ....
Značka: JOTA

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
298 Kč
Anotace
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde
Informace o sortimentu
Název v originále Mastering the Art of French Cooking\/Volume 2
Druh sortimentu eKniha
Autor Simone Becková, Julia Childová
Značka JOTA
Rok vydání 2015
Pořadí vydání 1. vydání
Počet stran 728
Edice Umění francouzské kuchyně
Interní kód 0202781
Produktový manažer Barbora Cigánková (barbora.olsakova@knihcentrum.cz)
Vše o e-knihách